Äntligen helg.

IMG_2246[2]

IMG_2238[1]

Det är äntligen helg och jag är faktiskt ledig! jag och Johan började helgen med att gå och äta på Paddington efter jobbet igår kväll. Hade på mig min flashiga nya kofta från Flash haha! Väldigt mysig faktiskt. Har blivit helt galen i stickat det senaste. Köpte en ny polotröja igår på Gina Tricot också så nu borde jag vara redo för kylan. Brrr! Idag ska vi nog bara vara hemma och ta det lugnt med lite tacos och Homeland. Har ju börjat kolla på Homeland igen efter ett långt uppehåll efter första säsongen och nu kan vi inte sluta. Herregud vad bra den är!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>