I’m back.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, två veckor rättare sagt. Har varit lite frustrerad över att jag inte kunnat leverera den typen utav blogg som jag egentligen vill göra. Men ska så snart som möjligt köpa både ett stativ och ett nytt objektiv till min kamera som kommer underlätta väldigt mycket så att jag faktiskt kan fota lite outfitbilder. Så förhoppningsvis kommer det bli lite roligare att blogga inom kort!

Kommer ni ihåg den här västen? Hade med den i ett inlägg för ett tag sedan när H&M släppte sin Paris-kollektion. Lyckades faktiskt fynda den  förra veckan för bara 399 kronor!

IMG_2310

 

Movie time.

bild

Kom precis hem efter har varit på bio med den här lille killen. Minibrorsan är fortfarande lite för liten så han fick tyvärr inte följa med, men nästa gång kanske! Vi såg på Smurfarna 2 som inte var någon kvalitetsfilm direkt haha, men Oscar verkade nöjd i alla fall! Nu blir det till att ta vara på det sista som är kvar av min lediga helg för imorgon kallar jobbet igen. Alex kommer nog hit på lite film sen så det blir en trevlig avslutning på dagen!